Kingsman The Golden Circle blu-ray anmeldelse

 
Kingsman The Golden Circle blu-ray anmeldelse

Kingsman The Golden Circle blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Jan Vilhelmsen
 
Kingsman The Golden Circle blu-ray anmeldelse
 
Zone B (Nordisk udgave)
Spilletid: 2 timer og 21 minutter
Lyd: DTS HD Master Audio 7,1
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Aspect Ration: 2.39:1

Blu-ray udgivelsesdato: 8. februar 2017
Distributør: Twentieth Century Fox Home Entertainment
Antal disk: 1 Blu-ray.

Genre: action, komedie
Biograf premiere: 21. september 2017.

Instruktør: Matthew Vaughn
Manuskript: Jane Goldman, Matthew Vaughn
Producere: Adam Bohling, Dave Gibbons, Pierre Lagrange
Fotograf: George Richmond
Klip: Eddie Hamilton
Musik: Henry Jackman, Matthew Margeson
 
Skuespiller:
Taron Egerton som Eggsy
Edward Holcroft som Charlie
Mark Strong som Merlin
Julianne Moore som Poppy
Tom Benedict Knight som Angel
Colin Firth som Harry Hart
Channing Tatum som Tequila
Halle Berry som Ginger
Jeff Bridges som Champ
 
Beskrivelse: 
Eggsy, spillet af Taron Egerton, er nu etableret som tophemmelig Kingsman agent i elegant smoking med kontoradresse i skrædderbutikken i London. Han angribes her af en tidligere aspirant til Kingsman, Charlie, der vil have hævn for hans mistede arm i den første film. Trods Eggsy vinder slaget i første omgang formår den forsmåede agent aspirant alligevel at hacke sig ind i Kingmans arkiver og finde frem til en række andre Kingsman agenter, som nu sprænges i luften af selvsøgende missiler og hele Kingsman organisationen er nu på vej til at blive udslettet. Samtidig truer den skruppelløse Poppy, spillet af Julianne Moore, med at sprede en farlig sygdom, som vil slå alle stofmisbrugere i hele verden ihjel hvis ikke en modgift gives. Eggsy og Merlin må i desperation opsøge deres søsterorganisation i USA, og sammen går de to agenturer i gang med at stoppe deres fælles fjende.
 
Kingsman The Golden Circle blu-ray anmeldelse
 
Kingsman – The Golden Circle er som James Bond på speed: Det er stadig en agent action komedie, som i den første Kingsman, med masser af sort og grov humor og det er udført med sådan et tempo og elegance, at James Bond bør se sig nervøst over skulderen. Iderigdommen i gadgets og stunts er fantastisk morsom hvilket er befriende, nu hvor vor tids James Bond er gået helt i den anden grøft. Hovedpersonerne i Kingsman – The Golden Circle er rigtigt godt castede, mens rækken af kendte skuespiller, der medvirker i større eller mindre roller, er alenlang. Selveste Elton John medvirker også i en lidt fjollet rolle som sig selv. Jeg taber ofte interessen undervejs i denne type actionkomedier, men Kingsman – The Golden Circle er så gennemført udført, at det er en fornøjelse at se den til ende, de 2 timer og 21 minutter til trods.
 
Kingsman The Golden Circle blu-ray anmeldelse

Kingsman - the Golden Circle indeholder fantastisk flotte og farvemættede billeder. Detaljerigdommen er stor i de opfindsomme locations, som blandt andet omfatter et Svensk kongeslot, italienske alper, et besøg på Glastonbury festivalen eller Poppys tropiske paradis. CGI effekterne blendes perfekt ind med live action, mens der i enkelte scener kan forekomme en smule ghosting, men det er dog ikke noget der rykker på helhedsudtrykket af denne top udgivelse fra 20th Century Fox.

Kingsman - the Golden Circle kommer med et højpotent 7.1 DTS-HD MA lydspor, som er yderst medrivende og præcist i filmens mange actionscener. Der er gode retningspanoreringer i samtlige surroundkanaler, værd at bemærke er her blandt andet den indledende taxi kampscene, eller i skudduellerne undervejs. Der gives også fuldt skrald på subwooferen ved diverse eksplosioner, som der heller ikke er sparet på i filmen. Dialogen fremstår klart alle steder perfekt integreret, højtopløst og centreret i lydbilledet.
 

Tak til Twentieth Century Fox Home Entertainment / PR Nordic 

Anmeldelse skrevet marts 2018. 

Tilbage til Blu-ray anmeldelser