Syng blu-ray anmeldelse

 
Syng blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Jan Vilhelmsen

Syng blu-ray anmeldelse
 
Zone: A-B-C = kodefri (Nordisk udgave)
Spilletid: 1 timer og 48 minutter
Lyd: Dolby Atmos Engelsk,
Dolby digital Plus 7.1 Dansk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk
Aspect Ration: MPEG-4 AVC 1.85:1 High Definition 1080/24p

Blu-ray udgivelsesdato: 27. april 2017
Distributør: 
Universal Sony Pictures Home Entertainment
Antal disc: 1 = blu-ray

Genre: Animation, familie
Biograf premiere: 25. december 2016
 
Instruktør: Christophe Lourdelet, Garth Jennings
Manuskript: Garth Jennings
Producere: Janet Healy, Brett Hoffman
Klip: Gregory Perler
Musk: Joby Talbot

Skuespiller som ligger stemme til original udgaven:
Matthew McConaughey som Buster Moon
Reese Witherspoon som Rosita
Seth MacFarlane som Mike
Scarlett Johansson som Ash
John C. Reilly som Eddie

Beskrivelse: 
Animationsfilmen Syng handler om koalabjørnen Buster Moon, som er ejer af et faldefærdigt Musikteater. Han er håbløst forældet pga tidligere forestillinger, der er endt i fiasko og banken og kreditorerne står i kø udenfor teatret. Som et sidste redningsforsøg finder han på at afholde en storstilet sang talentkonkurrence, da det er det nutidens publikum vil have. Busters sekretær får ved en fejl sat et par nuller for meget på præmiesummen, så konkurrencen bliver et stort tilløbsstykke, men så er det først problemerne opstår...
 
Syng blu-ray anmeldelse
 
Syng er en positiv overraskelse på den klassiske formel for filmmusicals. Den er fuld af god musik for enhver smag og har en sjov og rørende, men dog noget forudsigelig historie. Selv om handlingen afgjort er menneskelig, spilles alle roller af dyr, som virkeligt er perfekt og sjovt ’castet’. Dialogen er vittigt skrevet og indtalt af mange kendte skuespillere. Desuden er filmens mange opfindsomme detaljer som grisens Rositas affodringssystem af hende 25 børn, russiske gangster bjørne eller brugen af selvlysende blæksprutter, som lysshow, medvirkende til at handlingen bliver aldrig kedelig. Jeg vil betegne Syng som en af de bedre animationsfilm jeg har set i år og en man sagens kan se mere end en gang.

Kan du lide X Factor, Scenen er din eller tilsvarende, så vil du elske animationsfilmen Syng. Syng er en glad, sjov og musikalsk hyldest til både musik og gamle popklassikerer, men handler især også om at bryde ud af hverdagen og turde tage chancen og følge drømmen.
 
Syng blu-ray anmeldelse
 
Syng er lavet i flot farvestrålende og detaljeret 3D animation med flotte bymiljøer og charmerende karakterer. Niveauet er højt uden at det dog virkeligt imponerer. Biljagter og andre actionsekvenser er til gengæld meget veludførte selv i 2D udgaven.
 
Det siger næsten sig selv at Syng har et forrygende soundtrack af gode gamle og nye hits, der ofte fremføres af de amerikanske skuespillere selv, hvilket man godt kan blive imponeret over. Dialogen fremstår hele tiden klart og tydeligt og derudover er lydeffekterne i de mange actionssekvenser virkeligt godt udførte med alle surroundkaneler i brug, hvilket medvirker til at gøre handlingen ekstra medrivende . Der ligger habile skuespiller- og sangerpræstationer bag stemmerne både i den originale udgave og i den danske version, hvor stemmerne leveres af bla. Mads Knarreborg, Annette Heick, Sofie Topp Duus og Emma Sehested Høeg
 

Tak til Universal Sony Pictures Home Entertainment.

Anmeldelse skrevet maj 2017.

Tilbage til Blu-ray anmeldelser