Bridget Jones Baby blu-ray anmeldelse

 
Bridget Jones Baby blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Rasmus Jensen

Bridget Jones Baby blu-ray anmeldelse
 
Zone: B
Spilletid: 2 timer
Lyd: DTS HD Master Audio 5.1
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Aspect Ration: MPEG-4 AVC 2.40:1 High Definition 1080/24p

Blu-ray udgivelsesdato: 9. februar 2017
Distributør: 
Universal Sony Pictures Home Entertainment
Antal disc: 1 = blu-ray

Genre: Romantisk komedie
Biograf premiere: 15.september 2016
 
Instruktør: Sharon Maguire
Manuskript: Helen Fielding, Dan Mazer, Emma Thompson
Producere: bl.a. Helen Fielding, Liza Chasin, Amelia Granger
Fotograf: Andrew Dunn
Klip: Melanie Oliver
Musk: Craig Armstrong

Skuespiller:
Renée Zellweger som Bridget Jones
Colin Firth som Mark Darcy
Patrick Dempsey som Jack
Emma Thompson som Dr. Rawlings
Sarah Solemani som Miranda

Beskrivelse: 
Bridget er i fyrrerne og single igen efter bruddet med Mark Darcy, så hun beslutter sig for at fokusere på sit job og omgive sig med gamle og nye venner. Men hendes kærlighedsliv tager en drejning, da hun møder en flot amerikaner ved navn Jack. En bejler der er alt det Mr. Darcy ikke er. I et uventet twist bliver Bridget gravid, men der er bare lige et problem. Hun er kun 50% sikker på, hvem der er barnets far.
 
Bridget Jones Baby blu-ray anmeldelse 
Så er den tredje filmatisering af Bridget Jones eskapader udkommet og det er endnu engang med Renée Zellweger i rollen som Bridget. Lad det være sagt med det samme, alt er ved det gamle og man skal så absolut ikke forvente andre boller på supper denne tredje gang. Det er mere af det samme, på godt og ondt, dog hovedsageligt godt. Konceptet som er Bridget Jones virker nemlig stadig og selv om man sidder og krummer tær og tænker at ingen kan være så kluntede og naiv så er man godt underholdt og i trykke vante rammer.

Bridget er godt i gang med karrierer ræset og nyder single livet, men søger stadig efter den eneste ene. Hun kan ydermere mærke at hendes biologiske ur er begyndte at kommunikerer at hun snart skal gøre noget ved det hvis hun skal have børn, men det er stadig lige svært at finde den helt rigtige. Veninder og venner er der nok af så byture, motion og generelt bare menneskeligt sammenværd er der nok af, så muligheden for at finde en kæreste er reelt til stede. Selve om Bridget føler sig lidt oppe i årene bliver hun slæbt med til en musikfestival af hendes trofaste veninde for de skal ud og høre god musik og finde nogle mandfolk der kan duske dem. I en brandet finder Bridget sammen med Jack og det ender i hans seng hvor natten bliver brugt godt, men Bridget sniger sig væk om morgenen uden af tage afsked med Jack.

Næste store begivenhed, blot et par dage senere, er en barnedåb hvor Bridget møder sin gamle flamme Mark og da han også er single finder de to sammen og hygger sig lidt. Der går vel godt en uge og Bridget er begyndt at føle sig lidt sløjt tilpas om morgenen og der går ikke lang tid før det afsløres at Bridget selvfølgelig er blevet gravid. Spørgsmålet er bare om hvem der nu er faren, er det Jack eller Mark. Af forskellige grunde kan dette spørgsmål ikke besvares før efter fødslen og derfor træder både Jack og Mark til under fødselsforberedelserne for at gøre det bedst muligt for Bridget selv om der selvfølgelig er visse dilemmaer ved et sådant arrangement og jalousien opstår mellem de to mænd.

Som nævnt tidligere skal man ikke forvente at Bridget Jones eller nogle af de andre karakterer handler anderledes end forventet. Det er som sagt mere af det samme og har man set de foregående film og nydt dem, så skal man da bestemt tage og se denne tredje film. Og det er med fuld overlæg at det er mere af de samme for det er det præcis samme mandskab som står både foran og bagved kameraet, hvis pengefolkene bag ville have haft noget nyt havde de nok hyret andre folk, men det er nøjagtig de samme folk der gentager rollerne fra de to forrige film. Dette gør også at man ender med et solidt gennemarbejdet og gennemprøvet koncept som formår at underholde og passe godt ind i historien om Bridget Jones eskapader.
 
Bridget Jones Baby blu-ray anmeldelse
 
Filmen bliver leveret i et 2.40:1 1080p/MPEG-4 AVC transfer, som er fint behandlet på denne bluray udgivelse. Der er ikke de store fingre at sætte på den visuelle del. Farverne er dejlig varme og bløde som der forventes i denne slags film og den står fint på skærmen. Farverne er meget klare og tydelige, hvor også den sorte også får lov til at have en god dybde og kraft i aften scenerne. Detaljegraden er også god hvor f.eks. hud, hår og sår fremstår klart og tydeligt, og hvor billedet generelt er præsenteret med en fin detaljemængde. I det hele taget en billedside som er meget venlig for øjet og som afspejler denne romantiske komedie på fornuftig vis.
 
Filmen kommer med et DTS-HD Master 5.1 lydspor. Taget billeddelen i betragtning så er der blevet gjort ét lige så fint arbejde med lydsiden. Baggrundsstøj og stemningsmusik bliver leveret i en passende højde, som selvfølgelig bliver skruet op og ned så det passer til stemningen der folder sig ud på skærmen. Dialogen som er det vigtigste element i filmen går rent igennem. En rigtig flot lydside hvor alle kanaler på anlægget for lov at lege, men da filmens primære lyd består af tale er det en meget underlæggende lydside som giver plads til talen.
 
 

Tak til Universal Sony Pictures Home Entertainment.

Anmeldelse skrevet marts 2017.

Tilbage til Blu-ray anmeldelser