NCIS Sæson 12 dvd anmeldelse

 
NCIS Sæson 12 dvd anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Christina Olsen

NCIS Sæson 12 dvd anmeldelse
 
Tid: 988 minutter
Lyd: Dolby Digital 5.1 English
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk 
Aspect Ration: 1.78:1

Udgivelsesdato: 7. december 2015
Distributør: FOX-Paramount
Antal disk: 6  = dvd
 
Genre: Action / crimi
 
Skuespiller:
Matt Harmon - Leroy Jethro Gibbs
David McCallum - Dr. Donald Mallard
Michael Weatherly - Anthony DiNozzo
Sean Murray - Timothy McGee
Pauley Perrette - Abby Sciuto
Cote de Pablo - Ziva David

Beskrivelse: 
I skudlinien i sager mod alt fra pirater, internet terrorister og seriemordere, tager vi på "eventyr" med NCIS-teamet. De bruger alle deres talenter, på at gøre verden et mere sikkert sted at opholde sig. Med specialagant Jethro Gibbs i spidsen for sit ekspertteam, er det ikke godt at være på flugt fra dem.

Fra deres laboratorie "rotte", som ser hårdere ud end hun er, computer/elektronik/ hacker som agent, Tony som tror han er en kvinde bedåre, Zeva som er en kvinde man ikke vil komme på tværs af. Deres retsmediciner som ynder at fortælle gamle anekdoter fra sin ungdom til de døde. Allesammen en vigtig del i jagten på de onde.
 
De jagter dem, og vender hver en sten (og til tider bygninger) i jagten. For de stopper ikke, og giver ikke op før de har sejret. Serien kan ses uafhængigt af de andre sæsoner, men jeg vil anbefale at se dem fra starten. Denne sæson byder på nogle øretæver af dimitioner, nogle ordentlige brag og nogle bad-guys som nok fortryder deres løbebane.
Man skal nemlig ikke komme på tværs af specialagent mr. Leroy Gibbs, som er tidligere specialsoldat, og er sniper af speciale
 
NCIS Sæson 12 dvd anmeldelse
 
Kan man andet end at elske Gibbs, når han på sin egen måde, fremstår som indbegrebet af "dont mess with me"? Manden der kun drikker sin kaffe sort, er den sande leder for sit hold, som dækker over alle aspekter som hacker, en retsmediciner der snakker til lig, til den hårde- udenpå, men sover med bamser-indeni, laborant "rotte". Man får fuld smæk for skillingen i dette action brag af en tv serie. Glæd dig
 
NCIS Sæson 12 dvd anmeldelse
 
Der er rigtig meget bonus materiale, som byder på alt fra deleted scenes til Audio commentaries.

Tak til FOX-Paramount / PR Nordic

Anmeldelse skrevet januar 2016.

Tilbage til serie anmeldelser