In Harmony
 

 
Rock‘n Roll
 

 
Microbe & Gasoline (Microbe et Gasoil)
 

 
God Willing (Se Dio vuole)

Walk This Ways VoD kollektion

Walk this way VoD kollektion

Oplev de bedste europæiske kvalitetsfilm i
Walk This Ways VoD kollektion

Hvert år udgiver Walk This Way europæiske kvalitetsfilm og dokumentar til nye markeder, gennem deres grænseløse Video on Demand (VoD) distribution. Filmene og dokumentarene udkommer gennem de globale VoD platforme iTunes og Google Play.

Besøg Walk this way hjemmeside for mere info TRYK HER

Walk ths ways VOD nyheder

Fra 10. september er filmene "Love me if you dare" og "In Harmony" ude på VoD, som en del af Walk This Ways ‘Unexpected Love Stories’ kollektion 2018. Til oktober vil der udspille sig medrivende drama med “Livet er godt”.
 
 

Livet er godt
Historien om en dreng der lider af og om de problemer han oplever i sin opvækst under Polens transition i 1980erne og 90erne.

Livet er godt vil udkomme 8. oktober som Video On demand via Walk This Way. Det er et drama baseret på en sand historie. Fortællingen om Mateusz, en mand der lider af cerebral parese, som i hans tidlige barndom blev diagnosticeret som retarderet uden evne til at kommunikere med omverdenen. Hans forældre gør deres bedste for at se til hans behov, men da tragedie rammer hans familie, bliver Mateusz sendt på institution. Her har han store kampe for at blive hørt af omverdenen og dem der skal passe på ham. Efter 25 år erkendes det at Mateusz er en helt normal og intelligent person.

In Harmony
En bevægende fortælling om en stuntmand til hest, der ender i en rullestol efter et slemt fald.

Marc er stuntman, med speciale i heste. Efter en alvorlig ulykke under optagelser til en film, indser han, at han aldrig kommer til at ridde igen. Hans forsikringsselskab har sat Florance på sagen. Normalt holder Florance hendes privat og professionelle liv separat. Dette er historien om deres møde og hvorledes de begge finder harmoni.

Marc Guermont, fra Loire Frankrig, var en glad mand, som havde passion for heste. Han var ofte brugt som heste-stuntman i film. En dag skræmmer en hund hans hest Othello, han falder af hesten og brækker ryggen. Marc er paralyseret i hans nedre krop. Stædig vil han op på hesten igen. Samtidig må han slås med forsikringsselskabet, der helst ikke vil påtage sig deres ansvar. Det hele virker op ad bakke, indtil Florence Kernel fra forsikringsselskabet dukker op.

Love me if you dare
En romantisk film om to venner hvis usynlige venskabsbånd holdes sammen af et af de ældste og mest kendte lege…

Den romantiske film fortæller historien om Sophie og Julien. To venner, der gennem hele livet har været knyttet sammen gennem det kendte leg “to dare or not to dare”. Da Sophie var lille blev hun mobbet i skolen grundet hendes polske baggrund. Julien mistede hans mor tidligt til sygdom. Gennem leg fandt de to børn et frirum fra deres problemer - de begyndte at spille "to dare of not to dare". En leg, hvor de giver hinanden instruktioner gennem en farvet tromme. Takket være legen, fastholder Sophie og Julien forbindelsen gennem deres voksenliv. Selvom deres virkeligheder er meget forskellige, har legen stor indflydelse på deres gøren.

"Dare you or dare you not?"... på nær, måske, at erkende de er forelsket i hinanden.

Rock‘n Roll
Hvad skal man gøre når livet rammes af rock and roll?

Rock‘n Roll er en fransk komedie, hvor instruktør og skuespiller Guillaume Canet og real-life partner Marion Cotillard optræder som dem selv. Canet spiller en hyper-neurotisk version af ham selv, som lider af en seriøs midtlivskrise. Han er ikke så populær, som han har været og der er en helt ny generation af nye, yngre franske skuespillere på vej. Canet indser, at det er på tide at ændre retning og beslutter sig for at ruske gevaldigt op i hans liv hyggelige liv med hans kone Marion Cotillard. Alt sammen til stor overraskelse for alle omkring ham. Vil hans karriere synke endnu dybere, eller får han success og bliver mere populær end før?

Filmen viser også nogle af de negative sider, når man er superstjerne.

En stjerne satire, hvor en fransk kendt gør grin med ham selv, hans virke og hans ego. Filmen giver et uvant syn i behind the scenes af en forhenværende rockstjerne med et gran komedie.

Microbe & Gasoline (Microbe et Gasoil)
Et optimistisk teenage-eventyr opstår ud af livets almægtige ligegyldige rod

Filmen fortæller historien om to 14 årige drenge, der bor i Versailles, Frankrig. Daniel drømmer om at blive forfatter og kunstner. Hans lange hår, bløde kinder og væremåde gør, at han nogle gange bliver antaget for at være en pige. Fordi han ikke er ret stor, har han fået øgenavnet ‘Microbe’. Théo har fået sit øgenavn ‘Gasoil’, fordi hans tøj altid lugter af diesel. Han har vildt hår, læderjakke og er meget blød under hans ‘hood’.

To to nørder passer ikke ind nogen steder. Hverken i deres familier eller i nabolaget. Daniels mor er altid deprimeret, mens hans far aldrig er der. Theos mor er modstander af hans kreativitet og fantasi. Den uholdbare situation med deres undertrykkere (forældre, mobbere og manglende anerkendelse) gør, at vores to unge misfits vil flygte. Sammen planlægger de at bygge en bil og bruge sommeren til at en road trip i Frankrig.

En værdifuld, ærlig og velfortalt oplevelse af teenage venskab, der skaber lys og optimisme over melankoli - og som heller ikke ignorere sex.

God Willing (Se Dio vuole)
En søns beslutning om at læse til præst påvirker hele familien, specielt hans far

Tommaso er en værdsat hjertekirurg og en entusiastisk ateist. Hans perfekte liv får en brat opvågning, da hans søn Andrea annoncere til en familie forsamling, at han vil være præst. Tommaso afviser sønnens kald og gør alt hvad han kan for at få Andrea på andre ideer. Han beslutter sig for at gå ‘undercover’, for at afsløre den karismatiske fader Don Pietro, som han er overbevist om har hjernevasket hans søn. På samme tid har Andreas beslutning sat bølger igang i hele familien.

French Cuisine (Pension Complète)
Nyd den genindspillede fransk-italienske film La Cuisine au Beurre fra 1963

I sydfrankrig har Francois og Charlotte en gourmetrestaurant og hotel ved middelhavets smukke kyst. En Michelin stjerne er syne og alt syntes success - på nær deres ægteskab. Charlotte drømmer om at få et barn. Ting bliver endnu mere kompliceret, da Charlottes eks, Alex og forrige ejer af restauration og hotellet, kommer tilbage. Alle troede han døde under 2004 tsunamien. Konkurrencen mellem mændene og jalousi bliver farlige ingredienser for parrets og restaurantens fremtid.

En fransk komedie, som også bringer varme følelser frem. En selskabelig film, der helt sikkert vil give 90 minutters grin og smil.

Divorce French Style (Papa ou Maman 2)
I Frankrig gør man ikke altid alting bedre...

Laurent Lafitte og Marina Fois er tilbage, som dem der bare elsker at hade hinanden - selv deres børn - i den anden film i serien ‘Divorce French Style’

De værste forældre i historien er tilbage for at underholde i denne fantastiske komedie. Gynækologen Vincent og byggelederen Florance er to ekser, der bare ikke har andet valg end at lade sig være rare og smilende over for hinanden for deres børns skyld. To år er gået og Vincent og Florence har endelig knækket koden: De skal bo overfor hinanden på samme gade - så kan de nemt dele børnene. Med den fysiske deling kommer der to nye elskere til. Atleten Bénédicte og millionæren Edouard sætter begge gang i Vincent og Florances naturlige konkurrence-géner. Selvfølgelig lader de først som om alt er perfekt, men inden længe vil jalousien banke på og krigen forældre imellem vil igen blusse op.

En familievenlig komedie lavet af den franske filmindustri. En opmuntring til det yngre publikum at at opleve ikke engelsksproget film. Fyldt med sjov og absurde situationer. Divorce French Style er nonstop humor fra start til slut.

 

 
Livet er godt
 

 
Love me if you dare
 
 

French Cuisine (Pension Complète)
 
 
Divorce French Style (Papa ou Maman 2)