Anmeldelse: Bad grandpa

 
Bad granpa anmeldelse
 
Johnny Knoxville er endnu engang tilbage med endnu mere grænseoverskridende humor og tosserier på tværs af USA, med den kendte Jackass inspirerede figur `Bad Grandpa. Filmen er instrueret af Jackass kollegaen Jeff Tremaine, der også stod bag de tre Jackass film fra 2002-2010, så det kommer ikke til at gå stille for sig.

Den 86-årige Irving Zisman (Johnny Knoxville) for mod sin vilje til opgave at bringe sit 8-årige barnebarn Billy (Jackson Nicoll) hjem til faderen, da Billys mor skal afsone sin straf i fængsel. Der er bare lige det at Irving ikke er det bedste forbillede for et lille barn, og samtidig er Billy med på den værste. Det bringer de to ud på et vildt roadtrip, hvor grænserne hele tiden bliver rykket, og hvor de kommer ud for den ene mere sindssyg episode, efter den anden.
 
 
Bad granpa anmeldelse
 
Johnny Knoxville er sminket nærmest uigenkendeligt som Irving Zisman, det ser imponerende ægte ud og må helt sikkert have taget lang tid at gøre. Ligesom i Jackass spiller han rollen fuldt ud, og man savner ikke rigtigt noget. Jackson Nicoll er rigtig god i rollen som Billy, en dreng som har prøvet lidt af hvert, og som bare gør og sige hvad han har lyst til og i Irvings selskab bliver der ikke lagt fingre mellem, de klinger bare godt sammen de to.
 
Bad granpa anmeldelse
 
Ligesom med Jackass er meget at Bad Grandpa optaget med god gammeldags skjult kamera, for at få almindelige menneskers reaktioner i de mest skøre scenarier der længe er set. Man kan bare se folks tydelige ansigtsreaktioner på tæt hold, når de intetanende bliver konfronteret af Knoxville og co. – Det er vanvittigt, men sjovt.

Filmen kan nok ikke anbefales for alle og enhver, da den indeholder mange grænseoverskridende elementer og under bæltesteds humoren flyder i en lind strøm. Desværre syntes jeg at traileren afsløre for meget af hvad der sker i filmen, det er lidt synd at fyre alle guldkorn af her, så mister man overraskelseselementet. Det er nok ikke stor filmkunst, men hvis du er til Jackass, så er der ingen vej udenom Bad Grandpa.

Jeg giver den 4 stjerner ud af 6.


Anmeldt af Mark Hougaard 28/10-2013

Anmeldelse lånt fra Movieview.dk Tilbage til Biograf film anmeldelserne