Anmeldelse: Nattens Dæmoner

 
Nattens Dæmoner anmeldelse
 
Nattens dæmoner bygger på en sand historie om familien Perron, der flytter ind i et gammelt hus på landet. Her kommer døtrene ved en fejl til at ødelægge en væg i et kosteskab og det viser sig at der ligger en kælder under huset. Senere begynder der at ske underlige ting i huset og med både moren og døtrene og sammen kontakter familien Perron Warrenparret, som er kendt i USA for at efterforske paranormale aktiviteter. I begyndelsen er Warrenparret en smule skeptiske overfor familien Perrons henvendelse, men snart opdager de at der ikke kun er noget om sagen, men at dette er et helt unikt tilfælde og at begge familier befinder sig i en virkelig ubehagelig situation.
 
Nattens Dæmoner anmeldelse
 
Allerede kort inde i filmen begynder der at ske noget og allerede der er man ikke et sekund i tvivl om at det er en gyser, man ser. Den er bygget intelligent op, sådan at man som tilskuer hele tiden holdes i mørket i forhold til hvad der ligger bag alle de mystiske tilfælde, hvilket holder spændingen på et maksimum hele vejen igennem filmen og gør den til et virkeligt godt gys, som man sagtens kan tåle at se flere gange.
 
Nattens Dæmoner anmeldelse
Personligt har jeg gennem tidens løb set uhyggeligt mange gysere og der kan være langt imellem de virkeligt gode og Nattens dæmoner er bestemt en af slagsen, som jeg kun varmt kan anbefale, fordi at den er gennemtænkt og godt gennemført fra instruktørens side. Nattens dæmoner har ikke det nyskabende og det ekstra krydderi, som sætter den i kategori med klassiske gys, som ondskabens hotel og dets lignende, men den befinder sig bestemt i den høje ende. Hvis du vil unde dig selv et rigtig godt gys med chok og en rislen ned af ryggen, så er Nattens dæmoner et fornuftigt valg til en god gyseraften. Her er du sikker på at du ikke vil blive skuffet, da den –som en af de få- kan leve op til den forventning, man fik, da man så traileren. Alt i alt en rigtig god gyser, som du ikke vil gå glip af i 2013.

Jeg giver den 5 stjerner ud af 6

Anmeldt af Mia Christensen1/10-2013

Anmeldelse lånt fra Movieview.dk Tilbage til Biograf film anmeldelserne