Anmeldelse: Mama

 
Mama anmeldelse
 

Mama handler om en far som forsvinder sporløst og efterlader sine to døtre i en skovhytte, hvor de to piger Victoria og Lilly lever alene i fem år, fordi at verden har glemt dem. Den eneste som ikke har opgivet eftersøgningen er deres onkel Luke, som efter fem års eftersøgen finder de to piger i hytten og tager dem med hjem. Problemet er dog at Victoria og Lilly ikke er alene. De har nogen med...
 
 
Mama anmeldelse
 
Når der står Guillermo del Toro på castlisten, kan man ikke undgå at forventningerne når en vis højde inden man ser filmen, når man tænker på at det er manden som står bag fantastiske film som Pans Labyrint, Børnehjemmet og Don´t be afraid of the dark. Og denne film indeholder ikke en skuffelse.
 
 
Mama anmeldelse


Grafiske effekter er lavet efter typisk Guillermo del Toro opskrift og gør derfor ikke skurken alt for uhyggelig, samtidig med at der under det meste af filmen hersker en form for magisk stemning, som er dyster, men også en smule eventyrlig. Derudover er skuespillerne igen ganske velvalgte til deres roller og det giver filmen præcis den stemning som Guillermo er genkendt for at fremtrylle.

Mama anmeldelse

 
Mama er en spændende film med en god historie, hvor man ikke kan undgå at føle en vis empati for ”the bad guy” med den tragiske skæbne. Samtidig kan man heller ikke undgå at få gysen langs ryggraden på grund af den intense stemning og de indsatte effekter, som hele tiden holder publikum på mærkerne. En rigtig god film til et let gys en lørdag aften.

4 ud af 6 stjerner


Anmeldt af Mia Christensen 25/6-2013

Anmeldelse lånt fra Movieview.dk Tilbage til Biograf film anmeldelserne