Anmeldelse: Fast & furious 6

 
Fast & Furious 6 anmeldelse
 
Justin Lin sidder endnu engang i instruktørstolen, på det sjette kapitel af Fast & Furious, han er manden der har styret det vilde tempo, i de tre sidste film i serien. Denne gang er han klar med endnu mere action, og fantastiske biljagter

Efter at være sluppet af sted med 100 mio. dollars hver, fra kuppet i Rio de Janeiro, lever Dom, Brian, Mia og Elena det søde liv som millionærer, hvor myndighederne ikke kan røre dem. Brian og Mia er blev forældre, men de savner deres gamle liv hjemme i USA. I mellemtiden er FBI agenten Hobbs, kommet på sporet af en organisation af professionelle racekørere, der stjæler tophemmeligt militær udstyr. Organisationens overhoved, den tidligere Sas soldat Shaw, bliver desuden hjulpet af Doms store kærlighed Letty, som han troede var død. Hobbs må erkende at han skal bruge Dom og hans gruppe, for at fange dem og tilbyder dem, den ultimative pris, fuld benådning og muligheden for at vende hjem til deres gamle liv igen.
 
 
Fast & Furious 6 anmeldelse
 

Fast & Furious 6 har alt det der hører til i en fed actionfilm, hæsblæsende biljagter, flotte biler og babes, ja selv en tank. Tempoet er højt, scenerne er flot filmet, og med masser af humor, og sjove one liners. Man troede næsten ikke man kunne overgå, den forrige film i serien, men det er lykkes med Fast 6, der byder på endnu mere høj oktan, testosteron-fyldt action, der bare presser pedalen helt i bund, denne gang. Hele det gamle hold er blevet samlet igen, Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne ´The Rock´ Johnson, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris og Sung Kang er tilbage igen. Denne gang for de kamp til stregen af Luke Evans (De Tre Musketer), som spiller Shaw, desuden medvirker, de to danske skuespillere Thure Lindhardt og Kim Kold i filmen i biroller, det er fedt.
 
 
Fast & Furious 6 anmeldelse

Hvis man har set de andre Fast & Furious film, bliver man helt sikkert ikke skuffet, selve grund ideen med street race er der desværre ikke så meget af mere, hvilket er lidt en skam. Til gengæld for man en fantastisk, hit and run adrenalin pumpende køretur, med Diesel & Co, så er der ingen vej uden Fast & Furious 6.

Jeg giver den 5 ud af 6 stjerner.

Anmeldt af Mark Hougaard 8/6-2013
 
Anmeldelse lånt fra Movieview.dk