Anmeldelse: 21 Jump Street

 
21 Jump Street anmeldelse

21 Jump Street bliver ikke det samme igen….
 
Jenko (Channing Tatum) & Schmidt (Jonah Hill) er to nye betjente i styrken, desværre er de ikke så gode, så da deres første anholdelse går galt får de en speciel mission der går ud på at infiltrere en High school som undercover betjente for at finde ud af hvor et nyt narkotika kommer fra..

Vittigheder og skarpladte pistoler..

For at infiltrere skolen må de indtage nogle roller de ikke helt er vant til, Schmidt hos alle de populære & Jenko ved nørderne. Det går ikke stille for sig for det er lidt svære end de havde regnet med, for de havde da glemt alt om festerne og pigerne plus at de skal finde bagmanden af det nye stof…
 
Drengerøvs film på den fede måde..
 
21 Jump Street er en filmatisering af 80er tv-serien hvor vi så Johnny Depp (måske også i denne) Jonah Hill og Channing Tatum spiller fantastisk overfor hinanden og fyre den ene platte bemærkning af efter den anden, det er ekstrem underholdene & afsindigt morsomt selvom det er afsindigt plat, men hold da op det fungere en veloplagt komedie hvor du er underholdt fra start til slut. En af de sjoveste film jeg har set i lang tid. Jeg vil anbefale dig til at gå ind og se den.
Instruktørerne Phil Lord og Chris Millers har tidligere stået bag animationfilmen ‘Det regner Med Frikadeller’, men både Jonah & Channing har været med til at skrive manuskriptet og produceret filmen.

4 ud af 6 stjerner
 
Anmeldt af Christian Bott den 13/7- 2012
 
Anmeldelse lånt fra Movieview.dk