Anmeldelse: Total Recall (2012)

 Total Recall (2012) anmeldelse

Total Recall er instrueret af Len Wiseman, der har instrueret de fire Underworld film og som har været med bag storfilm som Godzilla, MIB og Independence Day.

Fabriksarbejderen Douglas Quiad (Colin Farrell) lever på overfladen et tilsyneladende normalt liv, sammen med hans smukke kone Lori (Kate Berkinsale), men han syntes han mangler noget indhold i hans liv.

Han besøger Rekall et sted hvor folk kan få implementeret nye tanker og prøve at udleve en drøm, de måske aldrig har turde prøve før, men noget går galt og lige pludselig er han en jaget ´hemmelig agent´, han har fået hans fantasi opfyldt, eller har han. Nu er han nød til at lærer at stole på andre, og ikke mindst sig selv, får at finde sin sande identitet.

Total Recall er endnu et Reboot eller genindspilning, fra Hollywoods store pengemaskine, originalen Total Recall fra 1990 med Arnold Schwarzenegger er nok en klassiker de fleste kan huske.

Det samme kan man ikke rigtig sige om den nye, da den på mange måder bare virker som en ganske unødvendig genindspilning, historien i den gamle film foregår på Mars, hvorimod den er på jorden i den nye.

Genindspilningen har dens helt egen historie, hvilket ikke behøver være dårligt, men den virker meget forvirrende og uklar på dette punkt. Der er nogle få refferencer man kan kende fra den gamle udgave, men ellers kan 2012 versionen kun sælges på special-effects, slåskampe og masser af action.

Hvis man ikke har set den gamle version, tror jeg ikke man bliver helt så skuffet over filmen, men den virker bare overflødelig. Den er lidt langtrukken i det, da filmen har en spilletid på næsten to timer, men ikke helt formår at fylde den ud, på grund af den meget tynde historie.

Colin Farrell spiller rollen som Doug Quaid godt, det er dog begrænset hvor meget han har at arbejde med i forhold til mange andre roller han har haft.

Se den hvis du gerne vil se en god popcornsfilm, som nok snart er glemt igen.
 
3 ud af 6 stjerner
 
Anmeldt af Mark Hougaard den 12/8- 2012
 
Anmeldelse lånt fra Movieview.dk