Anmeldelse: Grusomme mig 2

 
Grusomme mig 2 anmeldelse
 
 
I Grusomme mig 2 følger vi Gru og de tre unger, Margo, Agnes og Edith efter at Gru har taget alvorligt fat på rollen som familiefar og ikke mindst, marmeladeproducent. Her kidnappes Gru af Lucy fra anti-skurke-forbundet, som ønsker at han skal hjælpe dem mod en ny superskurk, som har stjålet et vigtigt serum, der forvandler gode folk til monstre. Modvilligt tager Gru udfordringen op og sammen med sine forunderlige små gule hjælpere, og ikke mindst Lucy indledes jagten på den nye superskurk.
 
 
Grusomme mig 2 anmeldelse
 
Hvis du kunne lide grusomme mig, vil du bestemt ikke blive skuffet når du ser Grusomme mig 2, da den er mindst lige så morsom, med højt tempo, kærlighed og ikke mindst hysterisk morsom, hvilket er svært at undgå med de vanvittige hjælpere og lille Agnes som endnu en gang sætter fut i lattermusklerne med barnlige hendes ligefremhed.
 
 
Grusomme mig 2 anmeldelse
Alle karakterer er endnu engang sat op på en måde, så de er karikeret, uden at det bliver en dårlig parodi og filmen er gennemgående fuldt med morsomme indslag fra alle kanter. Det er en virkelig god fortsættelse, som alle animationsfilmselskere vil tage til sig, og som kan nydes af både børn og voksne. Grusomme mig 2 skal bare opleves.

5 ud af 6 stjerner

Anmeldt af Mia Christensen 3/8-2013

Anmeldelse lånt fra Movieview.dk Tilbage til Biograf film anmeldelserne