Anmeldelse: Silver Linings Playbook

 
Silver Linings Playbook anmeldelse
 
Silver Linings Playbook, som er baseret på en roman af Matthew Quick, handler om Pat People, som sætter scenen i starten af filmen med at komme ud af en institution, som han blev anbragt på efter en episode rettet mod hans kones elsker. Samtidig har Pat diagnosen bipolar lidelse. Pat ønsker brændende at finde sammen med sin kone igen, men der er bare et problem; Han har polititilhold og kan derfor ikke komme i kontakt med hende.
 
 
Silver Linings Playbook anmeldelse
 
Til alt held møder Pat den forunderlige Tiffany, der også er ved siden af normen, men som er bekendt med hans kone, men for at opfylde hans drøm og skabe kontakt med konen for at bevise for hende at han har forbedret sig, må han hjælpe Tiffany med at opfylde hendes som dansepartner til en større dansekonkurrence.
 
 
Silver Linings Playbook anmeldelse

Silver Linings Playbook er en helt fantastisk feelgood film, som ikke kun rummer gode moraler, leveret på en hyggelig og sjov måde. Samtidig strækker filmen sig over det romantiske aspekt, men også det alvorlige ved bipolar lidelse. På den måde er silver Linings Playbook en film som er svær at sætte i bås, men også en film som er svær ikke at holde af, da den fortæller en spændende historie, om to fascinerende mennesker, på en sjov og hyggelig måde.
 
Silver Linings Playbook anmeldelse
 
 
Det er helt klart en film, man bør se, hvis man gerne vil have en god fornemmelse i kroppen bagefter, simpelthen fordi at historien fortælles på en behagelig måde, som gør den let at fordøje, men også enkel at forholde sig til. Samtidig er det en sikker vinder hvis kæresten vil se en romantisk komedie og man ikke selv vil kede sig imens, eller omvendt, dog er den bestemt også at anbefale til sodavand og popcorn en mas.

5 ud af 6 stjerner.

Anmeldt af Mia Christensen 14/5-2013
 
Anmeldelse lånt fra Movieview.dk