Ted anmeldelse

Krigen er langt fra slut- den er kun lige begyndt

Ted er instrueret af Seth MacFarlane, som er skaberen af kulttegnefilmene ´Family Guy´, og ´American Dad´. Ted er hans debut som spillefilm instruktør.

Ønsker kan blive til virkelighed

Drengen John har svært ved at finde venner, så da han i julegave får bamsen Ted, bliver han lykkelig, nu har han endelig en bedste ven får livet. Men Ted er kun en bamse, så som så mange andre børn, ønsker han Ted bliver levende, det sker overraskende nok.

Den store kærlighed

Ted bliver hurtigt kendt og får en hurtig tv karriere, og de to har en god og fornuftig barndom sammen. Tiden går og John (Mark Wahlberg) bliver voksen, en dag møder han Lori (Mila Kunis) og bliver forelsket. Men der opstår hurtigt problemer, da Ted stadigvæk bor hos John. Nu står John midt i et vigtigt valg, skal han blive voksen og vælge kærligheden eller den gamle bamse, der altid har været en del af hans liv.

MacFarlane´s småperverse bamse

Ted er en fantastisk sjov film, tror det er længe siden jeg har grint så meget over en komedie i biffen. Humoren er til tider ret grov, så det er nok mest en film, der henvender sig til det voksne publikum, men kender man Seth MacFarlanes tegnefilm serier, vil man sikkert føle sig hjemme med Ted. Det er også Seth MacFarlane der selv lægger stemme til Ted og det er fedt, man kommer hurtigt til at elske den bandende og små perverse bamse.

Historien har det klassiske plot, fra en typisk Hollywood kærlighedshistorie, der er ikke så meget nyt der, men der har alligevel noget nyt og friskt at byde på. Samtidig tager filmen vigtige emner op, som det at blive voksen, få noget ud af livet og gøre det bedste får alle dem, man holder af. Bestemt er seværdig film.

6 ud af 6 stjerner
 
Anmeldt af Mark Hougaard den 2/10- 2012

Anmeldelse lånt fra Movieview.dk