John Carter 3D blu-ray anmeldelse

 

John Carter 3D blu-ray anmeldelse

John Carter 3D Blu-ray anmeldelse

Zone A-B-C = kodefri (UK udgave
Spilletid: 132 minutter
Lyd: DTS-HD High Resolution 7,1: Engelsk eller Spansk.
Undertekster: Danske, Engelske + 8 andre sprog
Aspect Ration: 2.40:1 High Definition 1080/24p

Blu-ray udgivelsesdato: 2. juli 2012
Distributør: Walt Disney Studios Home Entertainment
Antal disk: 2 = 3D + 2D.

Genre: Action, Eventyr Science Fiction. 
Biograf premiere: 8 marts 2012.

Crew:     
Instruktør: Andrew Stanton
Manuskript: Andrew Stanton,Mark Andrews & Michael Chabon
Producere: Lindsey Collins producer
Jim Morris producer
Bob Roath associate producer
Colin Wilson producer
Fotograf: Daniel Mindel
Klip: Eric Zumbrunnen
Musik:
Michael Giacchino

Skuespiller:  
Taylor Kitsch som John Carter
Lynn Collins som Dejah Thoris
Samantha Morton som Sola
Willem Dafoe som Tars Tarkas
Thomas Haden Church som Tal Hajus
Mark Strong som Matai Shang
Dominic West som Sab Than
 
Beskrivelse: 
Oscar vindende filmskaber Andrew Stanton kommer nu "John Carter"; et fejende flot familie-action-eventyr, der starter på jorden lige efter Den amerikanske Borgerkrig (1861-65), men fortsætter på den mystiske og eksotiske planet, Barsoom (Mars). "John Carter" er baseret på en roman af Edgar Rice Burroughs (1875-1950), hvis fantastiske fantasiuniverser har inspireret utallige forfattere og filmskabere, både i sin samtid og til nu.

Filmen beretter om den krigstrætte, tidligere officer i Sydstatshæren, John Carter (Taylor Kitsch), der på mystisk vis transporteres til Barsoom/Mars, hvor han modvilligt bliver involveret en lokal konflikt af episke proportioner, der involverer bl.a. Tars Tarkas (Willem Dafoe) og den indtagende prinsesse Princess Dejah Thoris (Lynn Collins). I den fremmede verden, der balancerer på randen af katastrofen, genfinder Carter sin sjæl, da det bliver klart for ham, at Barsoom og dens mange folkeslags overlevelse nu hviler i hans hænder…
 
John Carter 3D Blu-ray anmeldelse

@Disney



John Carter filmen fra Disney er en film på det jævne som helt sikkert vil underholde alle som er til action, eventyr og science fiction. Filmen har kostede Disney mere end 1 milliard at lave og det ses tydligt på de fantastiske CGI effekter som er i filmen. Desværre for Disney har John Carter ikke været den succes som de regnede med og i USA har den haft svært ved at trække folk i biografen.

John Carter 3D Blu-ray anmeldelse
@Disney



Den europæiske udgave kommer desværre kun med et DTS HD High Resolution 7,1 lydspor hvor den Amerikanske blu-ray har et DTS HD Master Audio 7,1 lydspor. Lydsporet er dynamisk og der er virkelig gang i frontkanalerne. Surround kanalerne bliver brugt aktivt med retningsbestemte lydbillede som skaber den rette stemning. God dialog som er klar og tydelig.  Subwoofer sporet  går rigtig dybt men dog uden at miste kontrollen.



Overførelsen af John Carter til blu-ray mangler lige det sidste for at kunne få topkarakter. Billedet er skarpt og tydeligt med nogle flot tilpasset farve og et godt sort niveau.



John Carter i 3D er ikke til dem som helst ser at effekterne kommer helt ud af skærmen ved 3D. Filmen har en god dybde i billede på 3D udgaven og som i den almindlig 2D udgave et skarpt og tydeligt billed.

Oplevede på systemet som er brugt til anmeldelse at der var nogle scener med crosstalk/ghosting men ikke nok til at ødelægge film oplevelsen.
 


-Audio Commentary: Director Andrew Stanton and producers Jim Morris and Lindsey Collins.
-Deleted Scenes (HD, 19 minutter)
-100 Years in the Making (HD, 10 minutter)
-360 Degrees of John Carter (HD, 35 minutter)
-Barsoom Bloopers (HD, 2 minutes)

Anmeldelse skrevet den 8 juli 2012. Biojensen.

Tilbage til Disney oversigt eller 
Blu-ray anmeldelser eller 3D Blu-ray anmeldelser