Lærred Guide

Er det nødvendigt med et lærred ?

Ja .... det er det absolut.
Benytter man sig ikke af et lærred til sin projektor, vil man ikke kunne få det optimale ud af projektoren og det ville være synd og skam. Det vil svarer til at man invisterer i et high-end surround anlæg men vælge at bruge billige kabler.

Man kan sagtens starte med et lagen, voksdug, eller bare en hvid væg for den sags skyld. For det er ikke sikkert, at man lige har pengene til et lærred nu hvor man lige har invisteret mange penge i en projektor.

Rigtig mange for købt det forkerte lærred da de vælge den nemme og hurtig løsning og køber et lærred på nettede og køber det et sted hvor det ikke er muligt at få råd og vejledning til hvilken lærred som ville være det rigtig i ens
setup.

Lærred guiden giver nogle gode råd til dem som overvejer eller skal ud og købe et lærred. For at gøre det rimeligt enkelt er der fire punkter man skal tage stilling til før man køber et lærred.

1. Lærred type
2. Lærred format
3. Lærred størrelse
4. Lærredets materiale

Facts om lærred:
Her kan du få lidt mere information om nogle af de forskellige begreber inden for lærreder som hvad er Gain, Half-gain, Vinkelhalveringslinien, Hotspotting m.m. Facts om lærred

Teksten er lånt fra Romabio.dk / Redigeret af Biojensen.dk