Cars 2/Biler 2 - 2D & 3D anmeldelse

Cars 2/Biler 2 i 2D & 3D


Cars 2/Biler 2 blu-ray anmeldelse

Zone A-B-C = kodefri (DK udgave)
Spilletid: 106 minutter
Lyd:
DTS-HD Master Audio 7,1: Engelsk
Dolby Digital EX: Dansk, Engelsk + 4 andre nordiske sporg.
Undertekster:
Danske, Engelske + 4 andre nordiske sporg.
Aspect Ration: 2.39:1 High Definition 1080/24p

Blu-ray udgivelsesdato: 23. november 2011
Distributør: Walt Disney Studios Home Entertainment
Antal disk: 2 = 2D Blu-ray/3D Blu-ray. 

Genre: Animation, Komedie.
Biograf premiere: 4 august 2011.

Crew:

Instruktør: John Lasseter & Brad Lewis
Manuskript:
Ben Queen,John Lasseter, Brad Lewis & Dan Fogelman

Producere: Denise Ream  
Klip: Stephen Schaffer 
Musik: Michael Giacchino

Skuespiller som ligger stemmer til:

Owen Wilson som Lightning McQueen

Larry the Cable Guy som Mater
Michael Caine som Finn McMissile
Emily Mortimer som Holley Shiftwell
Eddie Izzard som Sir Miles Axlerod
John Turturro som Francesco Bernoulli
Tony Shalhoub som Luigi

Beskrivelse:

Gaderaceren Lynet McQueen og hans bedste ven, kranbilen Bumle sætter deres venskab over for nye spændende udfordringer i “Cars 2/Biler 2” da de rejser udenlands for at deltage det første Verdens Grand Prix nogensinde, hvor det skal afgøres, hvem der er verdens hurtigste bil. Men vejen til mesterskabet er fyldt med masser af forræderiske huller, afveje, omveje og forrygende overraskelser da Bumle bliver fanget i sit helt eget internationale spioneventyr.

Mens han er splittet mellem at hjælpe Lynet i det højt profilerede Grand Priv eller holde styr på trosserne i en tophemmelig mission, kaster Bumles action pakkede rejse ham på en eksplosiv gadejagt fra Japan til Europa med sin bedste ven i stænkklapperne og hele verden som stakåndede tilskuere. Foruden den hæsblæsende handling byder ”Cars 2/Biler 2” også på en lang række nye lækre biler, herunder afsindige agenter, supertunede skurke og rå internationale racer modstandere.

John Lasseter er tilbage i førersædet som instruktør af denne opfølger til hans 2006 Golden Globe®vindende “Cars/Biler.” “Cars 2/Biler 2” er co-instrueret af Brad Lewis, der også producerede den Oscar®vindende “Ratatouille” (2007) og produceret af visual effects veteranen Denise Ream, der også fungerede som ass. Producer på “Up” (2009).

Cars 2/Biler 2 blu-ray anmeldelse
©Disney/Pixar 

Cars 2/Biler 2 skuffer ikke fans af Cars 1, men må indrømme at jeg selv håbede på en lidt bedre historie og derfor har filmen kun fået 3,5 i karakter. Dog vil jeg sige at Cars 2/Biler 2 er god underholdning til hele familien. 

Cars 2/Biler 2 blu-ray anmeldelse

©Disney/Pixar

Cars 2/Biler 2 kommer med et meget imponerende DTS-HD Master Audio 7,1 mix. Et helt igennem dynamisk lydspor med meget aktive surround kanaler, uden dog at miste kontrollen på noget tidspunkt i filmen. Dialogen er klar og tydelig. LFE kanalen(subwoofer) går dybt flere gange.
Cars 2/Biler 2 i anbefales til demobrug.

Med Cars 2/Biler 2 sætter Pixar/Disney endnu engang ny standard for hvor godt et billede man kan forvente på blu-ray. Billedet er skarpt og tydeligt og man ser tydeligt alle detaljer og billedet har en flot dybde og et meget flot sort niveau.

Cars 2/Biler 2 i 3D på blu-ray er intet mindre end fantastisk. Billedet har nogle flotte farver og med en rigtig god dybde og flot sort niveau. Filmen har en masse fine detaljer i billedet og 3D gør en forskel i forhold til 2D udgaven da man bliver trukket helt ind i filmen, det skal dog siges at 2D udgaven ikke på nogle måder er dårlig. Cars 2/Biler 2 i 2D & 3D anbefales til demobrug.

-Kommentarspor.
-Air Mater. 
-kortfilm: Ferie a la Hawaii

Anmeldelse skrevet den 26 december 2011. Biojensen.

Tilbage til Disney oversigt eller Blu-ray anmeldelser eller 3D Blu-ray anmeldelser