Logan Lucky blu-ray anmeldelse

 
Logan Lucky blu-ray anmeldelse
 
Logan Lucky blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Jan Vilhelmsen

Logan Lucky blu-ray anmeldelse
 
Zone: B (Nordisk udgave)
Spilletid: 1 time og 59 minutter
Lyd: DTS HD Master Audio 5.1 
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Aspect Ration: MPEG-4 AVC 2.39:1 High Definition 1080/24p

Blu-ray udgivelsesdato: 11. januar 2018
Distributør: 
Universal Sony Pictures Home Entertainment
Antal disc: 1 = blu-ray

Genre: Action, komedie
Biograf premiere: 7. september 2017
 
Instruktør: Steven Soderbergh
Manuskript: Rebecca Blunt
Producere: Reid Carolin, Dan Fellman, Gregory Jacobs
Fotograf: Steven Soderbergh
Klip: Steven Soderbergh
Musik: David Holmes

Skuespiller:
Channing Tatum som Jimmy Logan
Riley Keough som Mellie Logan
Katie Holmes som Bobbie Jo Chapman
Adam Driver som Clyde Logan
Seth MacFarlane som Max Chilblain
Daniel Craig som Joe Bang
 
Beskrivelse: 
Omdrejningspunktet for den fraskilte Jimmy, spillet af Channing Tatum, er hans lille datter, som han ser så meget han kan. Ex konen Katie, spillet af Kate Holmes, truer med at flytte langt væk med sine nye mand og tage datteren med og Jimmy bliver samtidigt fyret pga. noget arbejdsskade bureaukrati. Derfor beslutter han sig sammen med de 2 andre Logan-søskende, Mellie, spillet af Riley Keough og krigsveteranen Clyde, spillet af Adam Driver, at røve omsætningen fra årets største NASCAR motorløb, vel og mærke under løbet og under banen, hvor pengene transporteres i nogle plexirør. De allierer sig med en sprængstofekspert med speciale i bankbokse Joe Bang, spillet af en afblonderet Daniel Craig. Der er bare det lille problem at Joe Bang sidder i spjældet, men også har Logan brødrene en plan for.
 
Logan Lucky blu-ray anmeldelse
 
Logan Lucky er hyggelig lille kup film instrueret af Steven Soderbergh i stil med Oceans 11,12 og 13, som han også står bag, og igen castet med en lang række kendte skuespillere i rollerne. Twistet er denne gang at vi bevæger os væk fra den elegante kasinoverden og ind i en verden af hverdagens helte og bonderøve. Udførelsen af kuppet og optakten dertil, samt anvendelse af diverse remedier, er Olsenbanden værdig, men desværre er manuskriptet ikke særlig morsomt skruet sammen. Resultatet er, at det føles som den forudsigelige handling skrider uendeligt langsomt frem, hvor kun de skæve indfald og figurer giver optræk til et lille grin. Skuespillerne gør det ellers godt og spiller troværdigt og det er forfriskende at se Daniel Craig og Adam Driver i roller, der ligger langt væk fra de roller som de normalt leverer.
 
Logan Lucky blu-ray anmeldelse
 
Logan Lucky er en fornøjelse at se på i denne blu-ray udgave med skarpe og farvemættede billeder fra Floridas skyfri himmel. Teksturer i tøj og hudens porer og rynker gengives ned til mindste detalje og de (desværre) få scener fra selve NASCAR løbet er overdrevne lækre. Sortniveauet er højt og giver god dybde til de mørkere scener.
 
Logan Lucky leveres med et effektivt 5.1 DTS-HD MA lydspor, som er energisk og præcist i filmens desværre lidt for få actionscener. Her må scenerne fra NASCAR løbet igen fremhæves, som værende i absolut topklasse, og det føles som bilmotorerne brøler gennem stuen med gode retningspanoreringer i samtlige surroundkanaler. Dialogen, som er det bærende element i Logan Lucky, fremstår klart alle steder perfekt integreret, højtopløst og centreret i lydbilledet.
 

Tak til Universal Sony Pictures Home Entertainment.

Anmeldelse skrevet marts 2018.

Tilbage til Blu-ray anmeldelser