Smølferne den hemmelige landsby blu-ray anmeldelse

 
Smølferne den hemmelige landsby blu-ray anmeldelse
 
Smølferne den hemmelige landsby blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Jan Vilhelmsen

Smølferne den hemmelige landsby blu-ray anmeldelse
 
Zone: A-B-C = kodefri (Nordisk udgave)
Spilletid: 1 timer og 30 minutter
Lyd: DTS MA 5.1 Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Aspect Ration: MPEG-4 AVC 1.85:1 High Definition 1080/24p

Blu-ray udgivelsesdato: 24. august 2017
Distributør: 
Universal Sony Pictures Home Entertainment
Antal disc: 1 = blu-ray

Genre: Animation, Komedie
Biograf premiere: 30. marts 2017
 
Instruktør: Kelly Asbury
Manuskript: Stacey Harman, Pamela Ribon
Producere: Mary Ellen Bauder, Véronique Culliford, Raja Gosnell
Klip: Bret Marnell
Musik: Christopher Lennertz

Skuespiller som ligger stemme til original versionen:
Demi Lovato som Smølfine
Rainn Wilson som Gargamel
Joe Manganiello som Stærksmølf
Jack McBrayer som klodset smølf
Danny Pudi som Brillesmølf

Beskrivelse: 
I denne animationsfilm om Smølferne følger vi Smølfine og hendes bedste venner, Brillesmølf, Klodsetsmølf og Stærksmølf på deres jagt efter en gådefuld forsvundet landsby, inden den onde troldmand Gargamel kommer dem i forkøbet og koger trylledrik på de stakkels smølfer. De kommer på en spændende og eventyrlig og ikke mindst farlig rejse gennem den forbudte skov, der er fyldt med magiske planter og væsener, inden de når frem til målet, som afslører en stor hemmelighed for alle smølfer.
 
Smølferne den hemmelige landsby blu-ray anmeldelse
 
Smølferne – den hemmelige landsby, er en utrolig flot animationsfilm fra instruktøren af Shrek 2 og Gnomeo og Julie. Smølferne er nu fuldt animeret i en moderne 3D udgave og ikke klistret ind i film med levende skuespillere, som i de foregående 2 smølfefilm. Det klæder virkeligt smølfeuniverset, som jo udspringer af Peyo’s klassiske tegneserier. Der er kælet for animationerne og farverne sprudler ud af skærmen ligesom der er også fuld knald på lydeffekterne. Historien er rimeligt klassisk og forudsigelig, men tilpas spændende og ikke for uhyggelig for mindre børn, så hele familien er godt underholdt hele vejen.

Smølferne – den hemmelige landsby er en flot opdatering af smølfeserien, hvor der er givet fuld gas på farvestrålende og detaljerige animationer og et effektivt lydspor der ikke lader noget tilbage at ønske. Filmen kan klart anbefales til børnefamilier og andre smølfefans.
 
Smølferne den hemmelige landsby blu-ray anmeldelse
 
Smølferne – den hemmelige landsby er som sagt en fornøjelse for øjet med et skarpt og superdetaljeret og ikke mindst farvestrålende billede, lækre glidende animationer og gode detaljer selv i skyggerne. Det bliver ikke bedre indenfor animationsfilm.
 
Smølferne – den hemmelige landsby kommer på blu-ray med et DTS-HD Master Audio 5.1 soundtrack, som også ganske imponerende. Der er fantastisk god dynamik i action sekvenserne, hvor lydeffekterne effektivt udnytter og placerer sig i alle surroundhøjttalerne, men samtidigt der er også høj detaljeringsgrad i de mere stille passager af filmen. Dialogen fremstår i hele filmen tydeligt og velprioriteret og de danske stemmer leveres blandt andet af kendte skuespillere som Julie Zangenberg, Lars Ranthe og Mikkel Boe Følsgaard.
 

Tak til Universal Sony Pictures Home Entertainment.

Anmeldelse skrevet oktober 2017.

Tilbage til Blu-ray anmeldelser