Anmeldelse: The hitmans bodyguard

 
The hitmans bodyguard biograf anmeldelse
 

Livvagten Michael Bryce (Ryan Reynolds) var for to år siden den bedste der var til sit job, han leverede 3-stjernet beskyttelse til sine klienter, men efter at en af dem døde under hans beskyttelse røg alle de gode jobs. Nu lever han af at beskytte rådne advokater og hader sit liv. Men det hele kan vende for ham nu, han bliver nemlig tvunget til at tage et job fra Interpol om at eskorterer den farlige lejemorder Darius Kincaid (Samuel L.Jackson) til den internationale domstol i Haag, hvor han skal vidne mod en Øst Europæisk diktator, der vil gøre alt for at udslette alle dem der er imod ham. Nu er det op til Michael at få dem sikkert frem til tiden med fjender over det hele, men det kan godt være et problem når man selv hader ens klient.

 
The hitmans bodyguard biograf anmeldelse

The Hitmans Bodyguard er instrueret af Patrick Huges, manden som stod bag filmen Expendables 3 med tidens store action stjerner. Denne gang har han også fået et stærkt team under sine vinger, nemlig Ryan Reynolds, Samuel L Jackson, Gary Oldman og Salma Hayek. Han har egentligt formået at lave en okay film, selvom man har set det hele før, men det gør ikke noget. De action scener der er er egentlig ret fine også er der en mega sjov scene i en bus fyldt med nonner der er næsten hele filmen værd. Filmen kan sammenlignes med film som en blanding imellem Rush Hour og The Long Kiss Goodnight. Du har den rapkæftede og kontrol freaken, der tager sit job alvorligt og ideen med filmen er egentlig også ret genial.

The hitmans bodyguard biograf anmeldelse

Desværre fungere manuskriptet til tider ikke, jo kemien mellem Ryan og Samuel holder skam og der er da også steder hvor de rammer plet, men der er bare for mange jokes der falder til jorden.
Derudover er vi også en meget underspillet Gary Oldman som Østeuropæisk Diktator en rolle der passer til ham så godt og som der gerne må komme noget mere af. Derudover har vi den altid dejlige og charmerende Salma Hayek, hende ser vi kun i små korte scener, hvor hun ikke rigtig kan udfolde sine talenter. Det er en okay film men den er også bare hurtigt glemt igen.

Filmen kunne have haft godt af at Quentin tarantino havde været en smule over, bare for at give den et spark med en hvis charme. En udmærket tømmermands film hvor du bare skal slappe af og se noget med eksplosioner og skyderi blandet med jokes om mandelige kønsdele. Men hvis du er til det er du nød til at tage i biografen og nyde filmen med en kæmpe portion popcorn og en fadøl.

The hitmans bodyguard biograf anmeldelse

Anmeldt den. 6/9-2017

Anmeldelse lånt fra Movieview.dk Tilbage til Biograf film anmeldelser