Anmeldelse: The Boss Baby

 
The Boss Baby biograf anmeldelse
 

Når babyen er bossen
Langt de fleste babyer (som jo kommer til verden på fabrikken Baby Corp) er helt normale babyer som vi kender dem, og de bliver sendt afsted til en familie. Men en gang imellem dukker en baby op, som er født voksen indeni, og som derfor bliver i virksomheden. Her får de en slags vidundermælk der sørger for at de aldrig ældes, og herfra holder de så øje med verden, og sender agenter ud når der er brug for det. Vores historie tager sin begyndelse hos en ganske almindelig 7-årig dreng Tim, der til sin skræk opdager at han skal have en lillebror. Babyen ankommer i taxa, med jakkesæt, attachémappe og direkte linje til hovedkontoret på legetøjs telefonen. Det er en af boss-babyerne på en hemmelig mission.

 
The Boss Baby biograf anmeldelse

Klassisk actionfilm i børnehøjde
Filmen minder om en af de gængse komedie-spionfilm. Der er skurke, hemmelige agenter, planer om overtagelse af verden og masser af action scener. Det er ret fedt, og det bliver bestemt ikke dårligere af at blive taget ned i børnehøjde. Biljagten er byttet ud med en trækvogn der jagter en cykel med støttehjul, referatet fra det hemmelige agentmøde er en blok med kruseduller, og mesterskurkens farligste våben er en nuttet hundehvalp. Det betyder jo så dog, at spændingen mest er henvendt til børnene. Heldigvis er filmen til gengæld proppet med jokes til de voksne.

The Boss Baby biograf anmeldelse

Fin underholdning
Filmen er inspireret af Marla Frazee’s bog af samme navn, musikken raffineret komponeret af Hans Zimmer og den er instrueret af Tom McGrath der også står bag blandt andet Madagaskar-filmene. Til forskel fra karaktererne i Madagaskar der er tegnet med en kantet og lidt hård streg, så er denne film meget blød og rundt i stregerne, hvilket passer perfekt til hele baby-temaet. Ind imellem springer vi over i et tegnet univers der foregår i Tims hoved, og hvor det hele er meget mere kantet og skarpt som en kontrast. Det fungerer virkelig godt. På trods af den meget fine animationsstil og det væld af jokes filmen byder på, er den ikke helt god nok til at score topkarakterer. Det at hele filmen er bygget op omkring de to brødres indbyrdes forhold er lige lidt nok. Alligevel vil jeg klart anbefale den hvis du har lyst til et godt grin, og tag bare børnene med.

The Boss Baby biograf anmeldelse

Anmeldt den. 7/4-2017

Anmeldelse lånt fra Movieview.dk Tilbage til Biograf film anmeldelser