Kæledyrenes hemmelige liv blu-ray anmeldelse

 
Kæledyrenes hemmelige liv blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Jan Vilhelmsen

Kæledyrenes hemmelige liv blu-ray anmeldelse
 
Zone: A-B-C = kodefri (DK udgave)
Spilletid: 1 time og 26 minutter
Lyd: Dolby Atmos
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Aspect Ration: MPEG-4 AVC 1.85:1 High Definition 1080/24p

Blu-ray udgivelsesdato: 1. december 2016
Distributør: 
Universal Sony Pictures Home Entertainment
Antal disc: 1 = blu-ray

Genre: Animation, Komedie
Biograf premiere: 4.august 2016
 
Instruktør: Chris Renaud, Yarrow Cheney
Manuskript: Cinco Paul, Ken Daurio
Producere: bl.a. Janet Healy, Brett Hoffman, Christopher Meledandri, Robert Taylor.
Klip: Ken Schretzmann
Musk: Alexandre Desplat

Skuespiller som ligger stemme til original versionen:
Louis C.K. som Max (voice)
Eric Stonestreet som Duke (voice)
Kevin Hart som Snowball (voice)
Jenny Slate som Gidget (voice)
Ellie Kemper som Katie (voice)
Albert Brooks som Tiberius (voice)
Lake Bell som Chloe (voice)
Dana Carvey som Pops (voice)

Beskrivelse: 
I denne animationsfilm fra skaberne af Grusomme Mig-filmene får du endeligt svaret på spørgsmålet om hvad kæledyrene laver, når deres ejere er taget hjemmefra: Kæledyrene fra etageejendommen mødes her for at sludre med hinanden, tømme køleskabet og holde vilde fester med høj musik.
 
Kæledyrenes hemmelige liv blu-ray anmeldelse 
Terrieren Max skal pludseligt dele opmærksomheden fra ejeren Katie med det pjuskede gadekryds Duke, som hun har hjembragt fra internatet. Inden længe bringer deres indbyrdes kontroverser dem begge på afveje i New Yorks urbane jungle. De mister deres hundetegn og bliver fanget af hundefangeren. Under en befrielsesaktion, der en bedre actionfilm værdig, kommer de i kløerne på gangsterbossen aka kaninen Snefnug. Han har organiseret alle New Yorks forladte kæledyr i en hemmelig hær i byens kloakker. Heldigvis bliver de savnet af skødehunden, Glitter, der er håbløst forelsket i Max, og hun får organiseret ejendommens andre kæledyr i en redningsaktion, der får sat store dele af New York på den anden ende.

Sjældent har jeg moret mig så meget over en trailer til en animationsfilm og dermed set frem til at se resten af filmen, som Kæledyrenes hemmelige liv. Mange af de ting, som kæledyrene gør i starten af filmen når de alene hjemme, er fuldstændigt spot on og meget sjovt set. Efter at have set hele filmen må jeg dog lande på en gennemsnitlig karakter, for selvom resten af filmen er en underholdende action komedie, er det baseret på gammelkendte klicheer og slet ikke så sjovt, som indledningen lægger op til.
 
Kæledyrenes hemmelige liv blu-ray anmeldelse
 
Som de fleste andre moderne animationsfilm byder filmen på et fantastisk flot og farvestrålende billede, med flotte panoreringer over New York city og høj detaljeringsgrad helt ned til det mindste hår i pelsen på Duke. Animationerne er veludførte og det gør figurerne meget livagtige. Karikaturerne på de forskellige dyr og hunderacer er også godt ramt.
 
Lydensiden i filmen er ganske imponerende, også uden et anlæg der kan gengive Dolby Atmos. Dialogen fremstår i hele filmen tydeligt og der er god dynamik i action sekvenserne, men samtidigt der er også høj detaljeringsgrad i de mere stille passager af filmen. I den amerikanske udgave er det en række kendte komikere og mindre kendte skuespillere, der har lagt stemmer til. De gør det udmærket, men den eneste der efter min mening er decideret sjov er Kevin Hart, der lægger stemme til den hårdkogte gangster kanin Snefnug. I den danske version leveres stemmene af bl.a. Anders Matthesen, Mick Øgendahl og Uffe Holm.
 
Ekstra materialet omfatter bl.a. diverse bag scenerne, musikvideoer, interview med producenter og instruktører samt 3 nye mini film med bl.a. Minions.

Tak til Universal Sony Pictures Home Entertainment.

Anmeldelse skrevet februar 2017.

Tilbage til Blu-ray anmeldelser