The Huntsman: Winter's War blu-ray anmeldelse

 
The Huntsman: Winter's War blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

The Huntsman: Winter's War blu-ray anmeldelse
 
Zone: A-B-C = kodefri (DK udgave)
Spilletid: 1 timer og 54 minutter
Lyd: DTS:X 
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk + 7 andre
Aspect Ration: MPEG-4 AVC 2.401 High Definition 1080/24p

Blu-ray udgivelsesdato: 25. august 2016
Distributør: 
Universal Sony Pictures Home Entertainment
Antal disc: 1 = blu-ray

Genre: Eventyr, Action
Biograf premiere: 7. april 2016

Instruktør: Cedric Nicolas-Troyan
Manuskript: Evan Spiliotopoulos, Craig Mazin
Producere: Sarah Bradshaw, Palak Patel, Joe Roth, Lynda Thompson
Fotograf: Phedon Papamichael
Klip: Conrad Buff IV
Musik: James Newton Howard

Skuespiller:
Chris Hemsworth som The Huntsman
Charlize Theron som Ravanna
Jessica Chastain som Sara
Emily Blunt som Quenn Freya
Nick Frost som Nion
Rob Brydon som Gryff
Sheridan Smith som Mrs. Bromwyn
Alexandra Roach som Doreena
Sope Dirisu som Tull
Sam Hazeldine som Leifr
Sam Claflin som William
Sophie Cookson som Pippa

Beskrivelse: 
Isdronningen Freya, som er blevet forhekset af hendes onde søster, Ravenna, har forbudt al kærlighed. Freya tror nu kun på ondskaben i verdenen og det går ud over alle. Hun har fået sin egen store hær bestående af børnesoldater da de er nemmere at manipulere med.
Sara og Eric der er blandt soldaterne vokser op med hinanden og bliver også forelskede i hinanden. Dette må de selvfølgelig ikke for Freya, så hun sørger hurtigt for at de ikke får hinanden. Årene går og Eric vokser op til han en dag er den største kriger af dem alle, og netop nu kan han begynde at bekæmpe de to dronninger. Men for at klare dem må han have hjælp af både Sara og nogle små dværge.
 
The Huntsman: Winter's War blu-ray anmeldelse 
Der er gået fire år siden vi første gang mødte hovedpersonerne i Snow White and The Huntsman. Det er da ingen tvivl om at det var en flot film og den havde da til dels også en god historie at fortælle. Nu er tiden så kommet til efterfølgeren, som egentlig både er en fortælling før og efter. Først får man historien fra de er børn og ser dem vokse op. Så springes der syv år frem i tiden. Dette kan til tider godt blive en smule forvirrende at se på. Synes ofte at der er flere spørgsmål end svar i filmen og det er irriterende at sidde og tænke på dette.

Kristen Stewart der spillede Snehvide i den første film er ikke med i denne omgang. Tager man en hurtig søgning på Google, så finder man ud af at hun blev hun smidt ud, fordi hun havde en affære med en på holdet. Så her i to'eren er det hovedsageligt Erik som spilles af Chris Hemworth det handler om. Hans liv fra ung knægt da han bliver taget til fange af Freya. Han kæmper sig stor og stærk med hans elskede Sara ved hans side. Chris lever sig rigtig godt ind i hans rolle og leverer et flot skuespil. Han er super charmerende, men på samme tid en hård og barsk jæger. Hans elskede Sara der spilles af Jessica Chastain lever sig også godt ind i rollen som den barske men også sårede Sara. Den gude smukke Charlize Theron spiller den lede og meget onde søster til Freya. Hun er som i den første film kold og total blottet for følelser, og det kan godt gøre hende lidt for ligegyldig i filmen. Freya derimod som spilles af Emily Blunt leverer et fantastisk skuespil. Selvom hun bliver meget ond, så sidder man alligevel og føler med hendes smerte.

The Huntsman har denne gang, efter min mening, stjålet lidt for meget handling fra bla Ringenes Herre og Narnia. Der er simpelthen nogle ting i den som er taget direkte ud fra disse film. Ud over dette så minder den også rigtig meget om andre eventyr film og serier. Det er som om den ikke har egne ben at stå på. Noget der er godt er at den ikke følger en fortælling af et af de kendte eventyr. Sad ofte og tænkte at nu måtte snehvide da snart dukke op. Men da overraskede den i forhold til den første film. Noget der virker lidt malplaceret er at Liam Neeson som fortælleren af filmen, han fortæller en masse om eventyrer. Men egentlig har det han fortæller ikke ret meget med The Huntsman at gøre. Men det piller da ikke ved at han har en medrivende og utrolig behagelig fortæller stemme.

Den er propfyldt med special effekter. Freya der næsten hele tiden skyder med iskrystaller, og generelt fryser alt på hendes vej til is. Det er utrolig flot lavet og hvis man vælger at se bag om filmen, så fåes der et indblik i hvordan det er lavet. Der er brugt ufattelig mange timer og kræfter i at lave især is figurerne. Som det næsten altid er med sådanne film, så er rigtig meget af det optaget i et stort studie. Skuespillerne må derfor improvisere og forestille sig hvad de kæmper imod.

The Huntsman: Winter's War er egentlig ikke nogen dårlig film. Den har en nogenlunde god handling og er som sådan ikke kedelig på noget tidspunkt. Den virker bare ikke som sin egen film, da der er stjålet en del med arme og ben fra andre eventyr film. Derfor føles mange af tingene også som at det er set før. Vores helte møder mange sjove og spændende skabninger på deres vej og de er alle lavet utrolig flotte. Når filmen er set går den dog ret hurtig i glemmebogen igen.
 
The Huntsman: Winter's War blu-ray anmeldelse
 
Filmen er utrolig flot indspillet. Der er virkelig knald på farverne og især de lyse scener i filmen er rigtig smukke. Nærbillederne af skuespillerne er knivskarpe. Der er selvfølgelig i sådan en film en masse computer effekter, men ingen af dem kommer til at se ud som computer effekter. Det ser utrolig livagtigt ud det hele. Hurtige panoreringer i de vilde kampscener foregår også lige efter bogen, uden efterslør. Et lille minus, er i de helt mørke scener, da flyder de mørke farve ud i hinanden. Meget af filmen er filmet med mørke scener, så det er ofte et problem.
 
I eventyr film skal lyden bare være helt på toppen. Den er med til at holde gang i filmen og er mindst ligeså vigtig som billedet er. Dialogen er også altid klar og tydelig. Der er virkelig godt knald på effekterne i filmen. Scenen hvor vores helte kæmper mod de onde trolde dybt inde i den mørke skov, da følte vi os virkelig som midtpunkt i filmen. Lydende fra den store trold kører frem og tilbage og rundt om os hele tiden. Når trolden brøler, så buldrer subben helt perfekt, så vi troede trolden stod ved siden af os. De andre små dyr i skoven gav også en god helhed i filmen.
 
Der er nogle små klip af ca 10 min pr stk. De viser og fortæller om hvordan filmen er optaget. Der er lidt om hvordan de laver alle computer effekterne og hvor meget tid der egentlig lægges i filmen.

- Deleted scenes
- Gag reel
- The making of The Huntsman
- Dress to kill
- Love conquers all

Der kan også vælges en udvidet version af filmen. Det er biograf versionen som er anmeldt.

Tak til Universal Sony Pictures Home Entertainment.

Anmeldelse skrevet september 2016.

Tilbage til Blu-ray anmeldelser