Nyheder til hjemmebiografen
Nyt bio gear Forside
Hjemmebiografer
Hjemmebiografer Tryk her
Hjemmebio Guide
Hjemmebio Guide Tryk her
Dolby Atmos blu-ray
Dolby Atmos blu-ray
Link
Besøg Biojensen.dk på Facebook
3D blu-ray
Besøg 3D blu-ray siden Tryk her

Elac SUB 2070

Elac SUB 2070
 

ELAC SUB 2070 modtager en EISA-Award

Det tyske magasin "HiFi Test" skriver:

Med SUB 2070 kombinerer ELAC den nyeste teknologi med førsteklasses håndværk i et elegant højglans kabinet, med en 250 mm basenheder i push-push / pull-pull arrangement giver sammen med en 600 watt forstærker enorm dybde til 20 Hertz. - uden uønskede resonanser. SUB 2070 har tilstrækkelig magt til at kunne bruges i større rum og stadigvæk være dynamisk og præcis i den lave ende. For at kunne få den bedst mulige lyd i din hjemmebiograf, tilbyder SUB i 2070 muligheden via en gratis app alle indstillinger, herunder parametrisk equalizer via smartphone. Mulighed for auto-kalibrering, den uafhængige kalibrering af subwoofer til hver at lytte miljø. Brug din smartphone eller tablet ved at holde den i nærheden af subwooferen, og tryk Auto-EQ-knap, og derefter udføre en anden måling på lyttepositionen, og SUB 2070 er perfekt kalibreret til rummet.

Elac SUB 2070
 

Biojensen havde tidligere på året fornøjelsen at teste Elac SUB 2070 og Elac WS 1000 Dolby Atmos enabled højttaler sammen med Sven Bilén fra Nomono.

Der blev brugt et 5.4.1 system hvor Elac SUB 2070 skulle vise hvad den kunne. Selve opsætningen skete med en iPhone og den gratis app fra Elac, auto kalibreringen virkede rigtig godt og det er helt klart et plus at man selv kan vælge hvilken mode den skal køre i (Normal, Musik, Cinema, Night) og mulighed at styre volumen og for dem som vil nørde lidt mere selv kan justere lidt på den Parametric equlizer.

Elac SUB 2070 skuffede ikke, den kan gå helt ned på 18 hz og der var godt styr på bassen både ved brug til film og musik.  

Elac SUB 2070 koster 11.900,-

Læs mere om Elac SUB 2070

12/9-2015 / kilde SAS-AUDIO

Demo disc
Demo disc Tryk her
DTS:X forside
DTS:X blu-ray
Dolby Atmos artikel
Dolby Atmos artikel Tryk her
Udstyr anmeldelser
Udstyr anmeldelser Tryk her
Link
Besøg link side Tryk her