Anmeldelse: Minions

 
Minions anmeldelse
 
 
Lige siden tidernes morgen har ‘Minions’ været til, deres mission er at tjene den mest skumle og grusomme skurk de kan finde. At finde en herre var nemt for dem, men at beholde deres herre er noget andet. Op igennem historien har de tjent, Dinosauren, Hulemennesket, egypterne, Napoleon ja selveste Dracula. Men efter deres sidste ”boss” har de ikke fundet en ny og har levet mange år uden noget at leve for, indtil en dag at en ‘Minion’ sætter sig for at finde en ny boss.

Navnet er Kevin og sammen med Bob og Stuart som følge svende drager de ud i verdenen for at finde den mest skumle superskurk der findes. Deres rejse føre den rundt i verden og til sidst ender den il Orlando, hvor der hvert år er et tophemmeligt super hemmeligt event for hele verdens forbrydere og her finder de Scarlett Overkill, den mest berygtede skurk i hele verdenen.
 
Minions anmeldelse

Lige siden vi så de små gule ‘Minions’ i filmen ‘Grusomme mig’ fra 2010 og efterfølgeren fra 2013, har de taget verden med storm. De to film indspillede på verdensplan over 1,5 mia Dollars og det har nok været en stor del at de var der, så derfor skulle de da selvfølgelig have deres egen film og det er vi taknemmelige for. Derudover har de små kære figurerne et kæmpe brand, man næsten få alt med dem på og det bliver nok kun mere værd efter denne film.

Filmen er instrueret af to herre ved navn Kyle Balda og Pierre Coffin. Kyle Balda har i gennem tiden givet os film som: ‘Lorax’, ‘Monsters Inc’ og ‘The Mask’. Pierre Coffin har været med til at instruere alle tre film med Gru og hans ‘Minions’. Faktisk ligger han også stemme til både Kevin, Stuart og Bob i 2’eren og denne film, så han må være trænet i at vrøvle.

Minions anmeldelse

De to herre har ramt spot on, denne film er lige så skør og gakket som man har ønsket sig lige siden traileren kom frem, ren Looney Tunes stil. Og på samme tid er den så finurlig charmerende og en fryd for øjet, som gør at både børn og voksne næsten ikke kan undgå at få ondt i maven af latter. Opfindsomheden i denne film er i kanon og gør den yderst seværdig.

Det er en 91 minutters spillefilm med vores gule små væsner, og for en gangs skyld synes jeg det er gjort godt hvor bi figurer for deres egen spillefilm. Og selvfølgelig møder de til sidst i filmen en ung version af Gru, der er på vej til at være den mest grusomme skurk, så en rigtig fin slutning og begyndelse på det hele.

Flot animation og fed musik.

Filmen er vel instrueret, fremragende animeret, sjove indfald der sikre det gode humør hele vejen igennem og masser af fed musik. Filmen Minnions skal forestille at foregå i 1968, 42 år F.G ( før Gru) og hvis vi tager de 42 år til så passer det faktisk med at den første film udkom, nemlig 2010 så det er gennemtænkt hele vejen. Og fordi det forgår i 1968 har vi også fået en film med et helt fantastisk soundtrack, som gør at det ældre publikum også har noget de virkelig kan glæde sig til. Soundtracket indeholder kunstnere som: The Doors, Aerosmith, The Kinks, Jimi Hendrix, Rick Springfield og mange andre fede navne som løfter filmen så meget op.

Minions anmeldelse

Filmen klinger hele vejen rundt også stemmerne er dejlige, det er helt mærkeligt at høre Sandra Bullock som skurk. Derudover er der også Michael Keaton, Steve Coogan, Steve Carrel og et hav af andre af talentfulde skuespillere. Med denne film i succes banken, kan
vi næsten kun vente til 2017 når ‘Grusomme mig 3′ får premiere. En film enhver med et barnligt sind ikke skal snydes for.

Anmeldt af Christian Bott. den. 20/7-2015

Anmeldelse lånt fra Movieview.dk Tilbage til Biograf film anmeldelser