Dolby Atmos blu-ray
Dolby Atmos forside
Nyheder til hjemmebiografen
Gear til hjemmebiografen
Hjemmebio Guide
Hjemmebio Guide Tryk her
Demo disc
Demo disc Tryk her
Link
Besøg link side Tryk her

Transformers: Age of Extinction

Transformers: Age of Extinction blu-ray disc with Dolby Atmos
Transformers: Age of Extinction bliver den første blu-ray disc med Dolby Atmos lydspor.
 
Mange hjemmebiograf ejer er begejstrede ved udsigten til Dolby Atmos, endelig bliver det muligt i hjemmebiografen, men hvilken Blu-ray titel bliver den første med Dolby Atmos?.

Nu kender vi svaret, og ikke overraskende er det en Paramount film. Endnu mindre overraskende da den indtil videre har indtjent over 1 milliard dollar. Filmen er Michael Bays fjerde film i Transformers franchisen, uanset hvad man måtte mene om Transformers: Age of Extinction som film, er der ingen tvivl om at Bay har skruet op for det visuelle og lyden i nyeste film, og som følge heraf må det blive et must for enhver med hjemmebiograf at have den som demo disk.

Transformers: Age of Extinction bliver udgivet på Blu-ray af Paramount Pictures den 30. september i USA og 17 november i England, i Danmark udkommer den 20. november, yderligere Dolby Atmos titler følger senere på året. Warner Bros vil også være blandt de første studier til understøtter Dolby Atmos på Blu-ray Disc og det er en rigtig spændende nyhed, da Gravity er en Warners produktion, og filmen havde et ekstraordinær Dolby Atmos lydspor. Star Trek Into Darkness ville også være en sikker satsning før jul, sammen med Dolby Atmos udgivelser af andre store Paramount og Warners titler.

Grunden til at man forventede Paramount støtte er, at de ofte bruger Dolby TrueHD lydspor på deres Blu-ray Disc udgivelser og Atmos er kodet i TrueHD lydsporet. Men da størstedelen af Blu-rays i øjeblikket bruger DTS-HD Master Audio lydspor, vil det være interessant at se hvor mange andre studier som følger trop.
 
Kilde: Avforums.com
 
Læs anmeldelse af Transformers: Age of Extinction her på Biojensen.dk 
 
Læs mere om surround receiver med Dolby Atmos Tryk her
 
8/9-2014 (opdateret den 16/11-14)

Læs om Dolby Atmos Tryk her
Hjemmebiografer
Hjemmebiografer Tryk her
Disney blu-ray
Disney blu-ray anmeldelser
Dolby Atmos artikel
Dolby Atmos artikel Tryk her