Nyheder til hjemmebiografen
Nyt bio gear Forside
Hjemmebiografer
Hjemmebiografer Tryk her
Hjemmebio Guide
Hjemmebio Guide Tryk her
Link
Besøg link side Tryk her

Sony VPL-VW300ES

Sony VPL-VW300ES
Sony lancerer ny prisbevist 4K projektor VPL-VW300ES.
 
Den er endnu ikke prissat i Danmark, men hvis den skal følge prisen i Europa, kommer den til at koste ca. 52.000,-.

Sony forsætter med at være førende på 4K projektor markedet, og VPL-VW300ES vil kun styrke deres position. Mens andre kæmper for at få en enkelt model i produktion, har Sony nu 3 modeller på markedet, VPL-VW1100ES og VPL-VW500ES som kan købes nu.

VPL-VW300ES inkorporerer Sonys proprietære TRILUMINOS og Motionflow teknologi, og understøtter de nyeste tilslutningsmuligheder standarder gennem HDMI 2.0 og HDCP 2.2, der giver brugerne mulighed for at nyde up-to-date 4K indhold.

Projektoren bruger en 2,06 zoom drevet linse med en stort lins shift, som gør den nem at installere. En indbygget RF 3D-transmitter gør det nemt at nyde 3D.
 
Thomas Issa, Product Manager Home Cinema projektorer hos Sony Europe sagde: "VPL-VW300ES 'nyskabelser gøre 4K mere overkommelig for hjemmebiograffans. På markedet vi ser vi en begejstring for 4K, som leverer slående billedkvalitet, præcis som instruktøren eller skaberen havde til hensigt. Optagelse af alt fra utrolige sports begivenheder som VM i fodbold til prisvindende film som årets Palme d'Or-vinder, Winter sleep, der er ingen andre end Sony som er i stand til at levere native 4K 'linse til stuen' løsning . VPL-VW300ES giver flere forbrugere muligheden for at opdage denne sande fordybende kvalitet i deres eget hjem. "
 
VPL-VW300ES er tilgængelig fra oktober.
 
Se PDF på Sony VPL-VW300ES Tryk her
 
3/9-2014
Dolby Atmos artikel
Dolby Atmos artikel Tryk her
Disney blu-ray
Disney blu-ray anmeldelser