Nyheder til hjemmebiografen
Nyt bio gear Forside
Hjemmebiografer
Hjemmebiografer Tryk her
Hjemmebio Guide
Hjemmebio Guide Tryk her
Dolby Atmos blu-ray
Dolby Atmos blu-ray

Pioneer med Dolby Atmos

Pioneer med Dolby Atmos

Pioneer med Dolby Atmos

Pioneer Electronics (USA) Inc. har annonceret at de kommer med surround receiver som er klar til Dolby Atmos som bringer en utrolig multi-dimensional lyd oplevelse i hjemmebiografen.

De nye surround receiver kan opdateres til Dolby Atmos via en ny firmware som kommer i slutningen af 2014. Med Dolby Atmos kommer lyden fra alle retninger, herunder over hovedet, og fylder hjemmebiografen med forbløffende klarhed, detalje og dybde. De nye 2014 Pioneer surround receiver med Dolby Atmos dekoder vil give en kritisk multi-kanal behandling og har den nødvendige effekt der kræves for fuldt ud at skabe Dolby Atmos effekter.

"Vi har været på forkant med enhver teknologi som er til rådighed i et hjemmebiograf setup, og vi gør alt for at have Dolby Atmos teknologien i de nyeste produkter "siger Chris Walker , direktør for AV produkt planlægning og markedsføring for Home Electronics Division Pioneer Electronics (USA) Inc. "

"Dolby Atmos er det næste skridt til dem med en hjemmebiograf, det er virkelig noget, man selv skal opleve for at forstå hvor fantastisk det er," siger Michael Crane, Senior Director for Merchandising for Magnolia Home Theater og Design Centers

Læs om Dolby Atmos Tryk her

23/6-2014

Dolby Atmos artikel
Dolby Atmos artikel Tryk her
Disney blu-ray
Disney blu-ray anmeldelser
Udstyr anmeldelser
Udstyr anmeldelser Tryk her